TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører vi kvalitetsbevidst foodrengøring med stolthed hver eneste dag.

Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

I TekniClean stræber vi efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med vores medarbejdere. Det skal være trygt at komme til ledelsen, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. For glæden og succesen smitter af og giver glade og tilfredse kunder.

Vi gør vores bedste for at oplære og uddanne vores rengøringsassistenter. Fx gennem en række uddannelsesvideoer. I ord og billeder fortæller de, hvordan medarbejderne passer på deres krop, er gode kollegaer og opfører sig professionelt ude hos kunderne. Vi lægger også vægt på, at alle medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden.

Vi bekymrer os om miljøet

I alle former for foodrengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

TekniCleans historie kort fortalt

TekniClean er grundlagt i 2003. Siden 2006 har vi været Danmarks næststørste leverandør af rengøring til levnedsmiddelindustrien. TekniClean er en veletableret dansk virksomhed med cirka 300 medarbejdere.

 

Hvorfor vælge TekniClean?

  • Dokumenteret know how gennem mere end 14 års erfaring i foodservice.
  • Professionel sparing.
  • Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning.
  • Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær.
  • Lokal forankret og tæt på kunden.
  • Synlig ledelse som ofte er på kundebesøg og laver kvalitetskontrol minimum en gang i måneden.
  • I behøver kun en leverandør og kan trygt koncentrere jer om kerneforretningen.
  • Bruger nyeste teknologi.
  • Dokumenteret kvalitet og leveringssikkerhed.