TekniClean står for rengøringen af produktionen på Delika Food Groups tre lokationer i Hammel, Haderslev og Engesvang. Baseret på HACCP har Delika Food Group stor fokus på fødevaresikkerhed gennem kvalitetsstyringssystemer og egenkontrolprogrammer i hele produktionsforløbet.

TekniCleans branchekendskab og store erfaring sikrer, at Delika Food Groups lever op til krav om fødevaresikkerhed.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab, men i et tæt samarbejde kan skiftet gøres smidigt, forklarer Carsten Pedersen.

“I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får virksomhederne en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver dem troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

Kontakt Carsten Pedersen på cp@tekniclean.dk eller +45 27 61 70 70 og få et 100 % tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.