Aalbæk Specialiteter er Danmarks største producent af økologiske pålægsprodukter og pølser. Læs hvorfor de har valgt TekniClean.

”Vi har valgt TekniClean som samarbejdspartner til rengøring, fordi de til fulde forstod opgaven og dens omfang. De har gået seriøst til opgaven lige fra starten, hvilket stemmer overens med mine tidligere erfaringer. Hos Aalbæk Specialiteter forventer vi et godt og seriøst samarbejde, som går begge veje.”

Kristian Tovsig, Fabrikschef hos Aalbæk Specialiteter

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab, men i et tæt samarbejde kan skiftet gøres smidigt, forklarer Carsten Pedersen.

“I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får virksomhederne en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver dem troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

Kontakt Carsten Pedersen på cp@tekniclean.dk eller +45 27 61 70 70 og få et 100 % tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.