I TekniClean tager vi ansvar og bidrager til en positiv udvikling på tre fokusområder.

  1. Vi tager et ansvar for miljøet
  2. Vi udvikler vores medarbejdere
  3. Vi er en rummelig arbejdsplads

Et godt miljø – også i fremtiden

I alle former for foodrengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er Svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Flere af vores miljøbevidste kunder udarbejder et grønt regnskab, hvor TekniCleans aktiviteter også belyses ud fra en miljømæssig synsvinkel. Som en service sender vi kvartalsoversigter over kemiforbrug til vores kunder i fødevareindustrien.

Medarbejderudvikling

I TekniClean beskæftiger vi i dag over cirka 300 medarbejdere. Vi lægger ikke skjul på, at engagerede og kompetente medarbejdere er kernen i vores fremgang. Derfor arbejder vi løbende på at optimere arbejdsforholdene. Vi sørger for grundig oplæring og stiller uddannelsesvideoer til rådighed.

Målet er sunde, glade medarbejdere. Et sygefravær på under 2 % vidner om vi lykkes.

En rummelig arbejdsplads

I TekniClean er der plads til alle. For os er det vigtigst, at den enkelte medarbejdere yder en engageret indsats hver dag.
Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere lærer dansk, så de dels kan kommunikere med arbejdspladsen, dels bliver en mere aktiv del af det danske samfund.