18. december 2023

Danpo og TekniClean gør rent bord i stærkt samarbejde

TekniClean har sammen med Danpo opnået certificeringen Grade A+ i forbindelse med et dobbelt kontrolbesøg på fabrikken i Farre ved Give. Det er enestående og sender et rent signal til omverdenen.

Danpo 9

Danpo producerer årligt et stort antal kyllinger og kyllingeprodukter som nuggets og hot wings, og det kan kun lade sig gøre, fordi hygiejnen er helt i top. TekniClean har gennem en årrække stået for rengøringen hos Danpo i Farre, som nu er blevet anerkendt med en udmærkelse.

- Det er virkelig godt gået af Danpo, som har fået certificeringen Grade A+ efter et kontrolbesøg på forædlingsfabrikken i Farre, der strakte sig over tre dage. Det er to uafhængige kontrolinstanser, der har undersøgt alt fra kvaliteten af rengøringen i produktionsanlæggene til hvor rent, medarbejdernes regntøj er. Der var ganske få anmærkninger, og det er fantastisk, siger Thomas Vinther, der er driftsdirektør i TekniClean.

Altid høj standard

Grade A+ er den næsthøjeste certificering inden for kvaliteten af rengøring i fødevareindustrien. Den hænger ikke løst hos de grundige kontrolinstanser, som kun i særlige tilfælde uddeler den.

- Vi er stolte, da vi som partner er en stor del af resultatet. Det viser, at TekniClean leverer rengøring af en høj standard, og at vi har styr på det, vi laver. Vores faste team hos Danpo, der består af 20 medarbejdere, er dygtige og sætter en ære i at levere et grundigt stykke arbejde, som der ikke kan sættes en finger på, fortæller Thomas Vinther og uddyber.

- Kravene inden for fødevarerengøring er meget høje. Det kan sammenlignes med, at hvis der i går var én, der satte et enkelt fingeraftryk på dit skrivebord, som du ikke har lagt mærke til, og det ikke er blevet fjernet i dag, så er rengøringen fejlet.

“Vi betragter ikke vores forhold til Danpo som et kunde-leverandør forhold, men mere som en samarbejdspartner, som vi sparrer med. Det gode forhold viser sig for eksempel også ved, at vores medarbejdere hos Danpo bliver inviteret med til deres medarbejderes familiedag.”

Thomas Vinther, Driftsdirektør i TekniClean
Thomas Vinther / Driftsdirektør i TekniClean

Dokumentation af regntøj

Det er ikke kun rengøringen, der skal være i orden for at opnå Grade A+. Sikkerheden, arbejdstøj, håndtering af kemiprodukter og medarbejdernes uddannelse er også en del af certificeringen.

- Vi skal dokumentere alt omkring rengøringen. Det er metoder, arbejdsgange, produkter, kemikalier, uddannelsesplaner for medarbejdere og hvordan vi vasker og behandler det regntøj, som vores medarbejdere har på, når de arbejder, siger Thomas Vinther.

Thomas Balciunas er teamleder for TekniCleans team hos Danpo. Han er naturligvis glad for hæderen og hele teamets indsats.

- Det er et fantastisk resultat, og jeg er stolt over, at kontrollen sagde, at vi har det flotteste kemirum i hele Danmark. Vi er gode til at registrere alt, så intet er overladt til tilfældighederne. Mit team er superglade for, at det bliver påskønnet, at vi gør så meget, som vi overhovedet kan. Vores samarbejde med Danpo er også helt i top med daglig dialog og ugentlige rengøringsmøder, siger Thomas Balciunas.

Danpo 11

En fælles indsats

Driftschef Thomas Vinther nikker genkendende til sin dygtige teamleders udtalelser og supplerer.

- Vi betragter ikke vores forhold til Danpo som et kunde-leverandør forhold, men mere som en samarbejdspartner, som vi sparrer med. Det gode forhold viser sig for eksempel også ved, at vores medarbejdere hos Danpo bliver inviteret med til deres medarbejderes familiedag.

Udover det gode samarbejde med Danpo om at nå den høje standard inden for rengøring og hygiejne, har TekniCleans store erfaring en del af æren for, at det lykkes.

- Vi har en stor og alsidig viden inden for fødevarerengøring. Maskinerne er komplekse, processerne er komplicerede, og der er stor forskel på, om det er mejerier, bagerier eller en forædlingsvirksomhed som Danpo, der skal håndteres, siger en tilfreds Thomas Vinther.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk