Rengøringsinspektør til foodrengøring

Vil du have en lederstilling i en rengøringsvirksomhed, der tager ansvar for sine medarbejdere og miljøet? Vil du bruge din erfaring med foodrengøring? Og vil du have faglig udvikling og mulighed for nye karrieremuligheder?

Tekniclean søger rengøringsinspektører til henholdsvis Sjælland og Syddanmark.

Rengøringsinspektør

Bliv del af en professionel og sund virksomhed

Tekniclean er en landsdækkende virksomhed med 270 ansatte og Danmarks 2. største rengøringsselskab med speciale i foodrengøring, som er kendt for kvalitet og for at få tingene til at spille.

Vi lægger stor vægt på at have en rummelig arbejdsplads med frihed under ansvar, hvor vi passer på miljøet og sørger for, at hver medarbejder selv er med til at præge sin karriere efter evner og ambitioner.

Sikre et højt serviceniveau i en alsidig rolle

Som rengøringsinspektør er du ansvarlig for vores kunder. Du sørger for dine sanitører løser deres daglige rengøringsopgaver tilfredsstillende. Du ansætter, instruerer og uddanner dine medarbejdere, motiverer dem og sikrer, at de udfører opgaverne og lever op til vores høje kvalitetskrav. Desuden udfører du kvalitetskontrol og varetager den daglige kundekontakt.

Du og dine sanitører arbejder primært om aftenen, da vi gør rent, når vores kunders produktionsbånd holder stille. Herudover vil der ligge arbejdstid i løbet af dagtimerne, hvor du plejer kundekontakter og laver aftaler med kunden. Du referer til afsnitslederen.

Erfaring med foodrengøring og gode lederevner

  • Du har praktisk erfaring med foodrengøring på slagterier eller fødevarevirksomheder og mindst 1 års ledelseserfaring
  • Du er god til at planlægge effektivt og sørger for at alle opgaver løses – også når du ikke selv er til stede
  • Du er service- og kvalitetsorienteret over for kunderne
  • Du er hurtig til at tage beslutninger, og du går forrest som det gode eksempel for dine medarbejdere
  • Endelig er du fleksibel, pligtopfyldende og god til at omgås andre

Som person motiveres du af udfordringer i en til tider hektisk hverdag. Du er ligetil og siger tingene til dine sanitører og kunder på en måde, der klart forklarer hvad du forventer og hvad de kan forvente af dig. Samtidig er du omgængelig, men kan også sige fra, så du sikrer kundens og TekniCleans bedste.

Spørgsmål og ansøgning

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensions- og bilordning, PC og internet samt gode udviklingsmuligheder i en solid virksomhed. Herudover får du sundhedsordning og -forsikring og mulighed for løbende efteruddannelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Vinther på 2761 7035.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes på e-mail til job@tekniclean.dk.
Ansøgningsfrist 28. december 2018.
Start i jobbet er omkring 1. februar eller før hvis muligt.
Skriv ”Rengøringsinspektør Sjælland” eller ”Rengøringsinspektør Syddanmark” i emnefeltet.