TekniClean varetager al produktionsrengøring i Danmark for Danish Crowns oksekødsdivision DC BEEF.

TekniClean varetager produktionsrengøringen i afdelingerne Holsted og Sdr. Felding og på kvægslagteriet i Ålborg, og dermed alle Danish Crowns danske afdelinger i oksekødsdivisionen DC BEEF.

“DC BEEF er en vigtig kunde for os. De er en markant aktør i branchen, og de stiller skrappe krav til produktionsrengøringen. Vi er stolte og beæret over, at vi varetager rengøringen i Danish Crown”, fortæller adm. direktør i TekniClean Carsten Pedersen.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab, men i et tæt samarbejde kan skiftet gøres smidigt, forklarer Carsten Pedersen.

“I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får virksomhederne en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver dem troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

Kontakt Carsten Pedersen på cp@tekniclean.dk eller +45 27 61 70 70 og få et 100 % tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.