Tenax Sild har i snart 30 år haft et klart mål om at de sild og fiskefrikadeller, der ligger på din tallerken skal være af bedste kvalitet og ypperste forarbejdning. Tenax Sild gør sig umage – og det kan smages.

“Tenax Sild gør sig hver dag umage for at skabe den bedste kvalitet i deres produkter. Det samme gør vi i TekniClean, så på den måde er det helt naturligt, at vi samarbejder, mener Carsten Pedersen, der glæder sig over, at Tenax Sild holder fast i samarbejdet trods tilbud fra en konkurrent.

“Når en stor og kendt virksomhed som Tenax Sild vælger at samarbejde med TekniClean, skyldes det, at vi udover at være konkurrencedygtige på pris også har et indgående kendskab til fødevaremyndighedernes specielle og høje kvalitetskrav som landets næststørste spiller på markedet for rengøring i fødevareindustrien”, forklarer Carsten Pedersen.

Med TekniCleans størrelse, know how og mange års brancheerfaring er vi specialiserede i alle former for rengøring og serviceopgaver i fødevareindustrien, hvor dokumenteret kvalitet, levringssikkerhed og hygiejne spiller en særlig vigtig rolle. Vi ved med andre ord, hvordan der gøres rent, så fødevarekontrollens krav opfyldes hver eneste dag.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab, men i et tæt samarbejde kan skiftet gøres smidigt, forklarer Carsten Pedersen.

I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får virksomhederne en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver dem troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

“Fra første dag leverer vi den aftalte kvalitet og planlægger arbejdet ud fra kundernes behov og kvalitetskrav. Med dokumenteret erfaring fra nogle af de største aktører i Danmark, garanterer vi, at opstart af nye pladser sker med topkvalitet fra dag ét. I starten arbejder vi med udvidet bemanding, så kunderne hurtigt får løst uventede udfordringer”, forklarer Carsten Pedersen.

Kontakt Carsten Pedersen på cp@tekniclean.dk eller +45 27 61 70 70 og få et 100 % tilpasset tilbud på rengøring. Det er gratis og uforpligtende.